Om Rustfri DK

Rustfri DK

Rustfri DK A/S har mere end 75 års erfaring med produktion og bearbejdning af stål og andre metaller samt egen produktserie.
Vores kerneområder er metaltryk, laserskæring, dybtræk, CNC drejning, CNC fræsning og 5 akset fræsning.

Vi har fulgt med tiden og råder i dag over en moderne maskinpark, hvor største delen er CNC maskiner, som sikrer høj præcision og ensartethed.

Vi arbejder i alle metaller, om det er til designvirksomheder eller industriellekunder, små som store serier.

Hvem er bag Rustfri DK?

Rustfri DK A/S blev startet i 1947 som metalsliberi. Nogle år efter blev Rustfri Stålcentralen købt til virksomheden, for at få egenprodukter som skåle, fade, bestik m.m. til husholdningen / storkøkkener. Rustfri Stålcentralen har rødder helt tilbage til 1920.

Rustfri dk A/S ejes og drives i dag 100 % af Thomas Eriksen som er 3 generation.

Rustfri DK får strøm fra danske solceller og vindmøller

Social Ansvarlighed (CSR)

Hos Rustfri DK forstår vi vigtigheden af at drive forretning med en dyb forpligtelse over for både miljøet og samfundet. Vi er stolte over at tage vores sociale ansvar alvorligt, hvilket afspejles i vores dedikation til bæredygtighed, etik og samfundsengagement. Som en del af vores løfte om at bidrage positivt, er vi medlem af en række anerkendte mærkningsordninger.

Disse mærkningsordninger er nøje udvalgt for at sikre, at vores produkter og processer ikke kun opfylder, men overgår, de højeste standarder for miljøbeskyttelse, social retfærdighed og økonomisk levedygtighed. Ved at deltage i disse programmer demonstrerer vi vores forpligtelse til gennemsigtighed, ansvarlighed og kontinuerlig forbedring.

Vores medlemskab af disse ordninger er et vidnesbyrd om vores indsats for at skabe en positiv indvirkning – både lokalt og globalt. Vi er dedikerede til at opretholde et stærkt samfundsansvar og til at arbejde proaktivt for en bedre fremtid for alle.

Scroll to Top