Rustfri DK Design – en moderne virksomhed

Socialt ansvar og grøn profilering gennem tætte samarbejder.


Rustfri DK Design er en moderne virksomhed der også påtager sig sit sociale ansvar. Gennem samarbejde med Lolland Kommune beskæftiger virksomheden en del personer i afklaringsforløb, personer i flex-job og lignende ordninger. Rustfri DK gør meget for at udstråle en grøn profil, ligesom virksomheden i gennem en årrække er tilskyndet med vækstpriser, årets læreplads og andre fremhævelser i lokalområdet.

En attraktiv samarbejdspartner

Totaltkoncept med udvikling, produktion, montering, pakning, lager og forsendelse.


Rustfri DK Design er en attraktiv systemleverandør med meget stor erfaring og ekspertise i forarbejdning af stål, aluminium, rustfri stål, kobber og messing. Vi arbejder med et totalkoncept, hvor vi ud fra kundens ønsker producerer, montere, pakker og forsender artikler i høj kvalitet til den rigtige pris.

Som samarbejdspartner tilbyder vi et totalkoncept til attraktive faste samarbejdspartnere, gerne inden for design, interiør, belysning og beslægtede produkter.

Rustfri DK Design producerer på en moderne højteknologisk maskinpark, til konkurrencedygtige priser og kvalitet. Og kan, med base i Danmark, tillige tilbyde mere manuelt krævende arbejde på egne faciliteter i Letland. Gennem en stærk produktions- og kvalitetsstyring vil produkterne, uanset produktionsadresse være af “made in Denmark” kvalitet.

Faste samarbejdspartnere vil altid have en fast tilknyttet projektleder med stor erfaring og vide kompetencer. Vi bygger samarbejdet på tillid, stabilitet og tryghed.

Vi har de nødvendige økonomiske og personalemæssige ressourcer til, at forestå udvikling i processer, maskiner og faciliteter, til gavn for en optimal og effektiv fremstillingsproces.

Den rigtige logistik løsning

Den rigtige beliggenhed gør, at vareflowet kan optimes korrekt.


Rustfri DK Design har i dag en væsentlig del af produktionen der med fordel foregår på egen fabrik i Letland, grundet lavere lønomkostninger.

Produktionen i Letland er af samme karakter som tidligere har været
foretaget i Danmark, dvs. stans, buk, svejs, slib og montage, primært i rustfrit stål.

Fabrikken i Letland, Locitech Production er hjemhørende i byen Jelgava, ca. 50km fra hovedstaden Riga. I samarbejde med en professional transportør har vi ugentlig trailer transporter, til og fra Letland. Den rigtige beliggenhed i Letland gør, at vareflowet kan optimeres, og i modsætning til sourcing i fjernøsten, er varene hurtigt i Danmark, ligesom mindre seriestørrelser med fordel kan produceres i Letland

Rustfri DK Design tilbyder udover produktion, montage og forsendelse, at være lagerhotel og logistikcenter for kunder. Med den komplette løsning, skal kunden kun have idéen, samt forestå markedsføring og salg – resten klarer vi.