Vores kompetencer

Socialt ansvar og grøn profilering gennem tætte samarbejder.


Metaltryk

Vi har 70 års erfaring i metaltryk.

Vi benytter CNC styrede trykbænke. Derudover har vi 2 robotbetjente trykbænke kombineret med excenter presser og hydrauliskpresse som gør, hvis der præges huller eller andet i emnerne, vil det kunne tilbydes.

Desuden har vi en trerullebænk til fremstilling af cylindre.

Metaltryk Håndtryk Konisk Cylindrisk
Tryklængde, min. 800 mm 800 mm 400 mm
Diameter, max 750 mm 750 mm 130 mm

Montage og limning

I vores limafdeling kan vi lime, og montere inden for et stort område til stort set alle plasttyper, alt sammen under nøjagtig dosering, og under optimale forhold i form af luftfugtighed og ventilation og udsugning.

I vores særligt indrettede limrum sammenføjer vi alle limbare termoplastiske materialer. Vi limer også med UV-Lim, som giver en stærk sammenføjning der er næsten usynlig. UV-Limning benyttes primært til små emner med høj finish. Ligeledes har vi uddannet personale inden for limning med epoxy.

I vores montage kan vi montere og samle næsten alle former for stålvarer og plastikvarer, fordelen er, at vi kan pakke og forsende varer for kunden alt efter kundens behov.

Laserskæring

Laserskæring er en proces, der i løbet af de sidste 20 år har udviklet sig med ekspres-fart. Den nøjagtighed, hvormed emnerne i dag kan fremstilles, har haft stor indflydelse på konstruktionsmetoderne, og det er svært at forestille sig pladebearbejdning i det 21. århundrede uden brug af laserskæring.

Rustfri DK er i besiddelse af en moderne CNC styret laserskærer fra Trumpf Laser Teknik der med sine 4KW gør os i stand til at skære i alle de gængse materialer samt tykkelser helt op til 22mm.

Hvis du vælger laserskæring af dine emner, opnår du:

 • Høj præcision (ned til 0,1 mm)
 • Minimal varmepåvirkning
 • Optimal pladeudnyttelse
 • Øget produktivitet
 • Minimal risiko for deformering
 • Lave produktionsomkostninger

Laserskæring sker på baggrund af en DXF-fil eller DWG-fil. Filen kan I selv levere, eller vi kan udarbejde den på baggrund af jeres skitser. Endvidere graverer vi tekst, logoer, bukkelinjer o.l. efter ønske. Vores CAD-anlæg er koblet direkte op til laserskærerer anlægget, hvilket giver en kort leveringstid og meget stor nøjagtighed.

Rustfri DK kan skære store serier eller enkeltemner og kan tilbyde laserskæring som underleverandør, eller som en del af en totalløsning.

Det er samtidig også vigtigt for os, at udnyttelsesgraden på anlægget er stor. Derfor kan der indhentes meget fordelagtige tilbud. Send os en tegning, og vi giver jer en attraktiv pris på opgaven, stor eller lille. Med en fleksibel produktion, er vores typiske leveringstid 3 til 5 arbejdsdage for laserskærearbejde i Danmark.

Kontakt os via mail rustfri@rustfri.dk eller på telefon +45 54 93 20 29 allerede i dag og få et konkret tilbud på din næste laserskæringsopgave og lad os sammen finde ud af hvordan I får den bedste løsning – både teknisk og produktionsmæssigt.

Pakning og forsendelse

Rustfri DK har stor erfaring indenfor pakning af tørvarer og detailvarer mm. I pakkeafdelingen er vi gearet til selv meget store mængder af varer på vore pakkelinier. Med en høj grad af automatisering så som kasse- og pallevikling, har vi stor kapacitet i pakkeafdelingen.

Som en del af vores totalløsninger tilbyder vi, at modtage produkter direkte fra din virksomheds leverandører, og vi forestår modtagerkontrol, pakning samt evt. direkte levering til slutkunden. Vi formår at få design, kvalitet og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.

Vi tilbyder bl.a. følgende pakningstyper:

 • Krympefoliering
 • Sampakning
 • Posepakning
 • Ompakning
 • Gavepakning
 • Displaypakning

Rustfri DK tilbyder udover produktion, montage og forsendelse, at være lagerhotel for kunder. Med den komplette løsning, skal kunden kun have idéen, samt forestå markedsføring og salg – resten klare vi.

Robotproduktion

Vi har 10 års erfaring med robotter, og har følgende robotceller til rådighed:

 • med dybtræk excenter presse/ renskæring / omrulnings maskine.
 • med punktsvejsning, signing, 2 excenter presser, Cellen er kombineret
 • med en valseautomat og rullesvejser.
 • med cnc styret trykbænk med excenterpresse, hydraulisk presse og rondel afgrater.
 • med trykbænk og excenter presse.

Vi har flere kunde tilpassede løsninger, og finder også gerne løsningen til nye opgaver for eksisterende og nye kunder.

Robotslibning

Vi har 4 robotceller, alle udstyret med 8 m båndrig værktøjsskift til fiberbørstning, tør polering og voksdosering. Så alle former for robotslibning og polering kan tilbydes. Derudover har vi 1 robot der er udstyret med vision.

Vi har flere kunde tilpassede løsninger, og finder også gerne løsningen til nye opgaver for eksisterende og nye kunder.

Skæring, klip og buk

Vi har 70 års erfaring i metaltryk. Vi benytter CNC styrede trykbænke. Derudover har vi 2 robotbetjente trykbænke kombineret med excenter presser og hydrauliskpresse som gør, hvis der præges huller eller andet i emnerne, vil det kunne tilbydes. Desuden har vi en trerullebænk til fremstilling af cylindre

Klipning Stål Rustfri Stål
Klippelængde, max 3000 mm 3000 mm
Tykkelse, max 6 mm 3 mm
Rondelskæring Stål Rustfri Stål
Diameter, min 160 mm 160 mm
Diameter, max 1600 mm 1600 mm
Tykkelse 0,3-4 mm 0,3-3 mm

Slibning og polering

Vi har over 70 års erfaring i slibning, polering og børstning af alle former for stål. I vores moderne sliberi kan vi håndtere både store og små serier. I vores maskinpark råder vi over traditionelle slibebukke, slibeautomater, robotslibning og centerlessslibning.

Vi kan også tilbyde alt i tørpolering, mattering, vokspolering og vibrationspolering af rustfri stål, kobber og messing. Ved slibning kan vi fjerne alle grove ujævnheder så som grater, svejsninger og ridser. Ved polering opnås en blank overfalde, mens der ved børstning opnås en matteret overflade.

Spåntagning

Vi kan tilbyde spåntagende bearbejdning inden for drejning og fræsning på CNC-styrede maskiner. Vi har også mulighed for bearbejdning af hærdet stål på vores CNC-styrede trådgnister.

Vi kan fremstille komplette værktøjer eller dele til værktøjer. Vi kan udføre planslibning af alle ståltyper.

Standsning og pres

Vi har 70 års erfaring med stansning og pres.

Dyb træk bruges ofte I forbindelse med metaltryk, f.eks ved fremstilling af cylindre, hvor man først laver et forpres, og efterfølgene valser det til endelige mål. Det giver matrialebesparelse og mere frihed til design af emner.

Ved større emne serier har vi mulighed for, at anvende robotter til maskin betjening.

Stans og Pres Excenter pres Hydraulisk pres
Max pressekraft 125 Tons 200 Tons
Max modhold 30 Tons 150 Tons

Svejsning

Vi har 70 års erfaring med svejsning i stål og rustfri stål, hvor vi kan tilbyde TIG-, CO2-, ultralyds-, rulle- eller punktsvejsning, samt lodning. Svejsning vil ofte i samråd med kunden, foregå på vores fabrik i Letland for derigennem, at opnå det økonomisk mest optimale resultat.

Medarbejderne på Locitech Production har specielt stor erfaring i TIG svejsning fra produktion af designer stolestel og lamper.

Kombination af valseautomat og rullesvejsning er optimal for et godt produktionsflow, ved fremstilling af svejste svøbsplader til f.eks cylinderformede spande. De sammensvejste svøbsplader kan evt videreforarbejdes i en robotcelle.

Svejsning TIG Svejsning CO2 Punktsvejsning Boltsvejsning
Effect,max. 240 A 400 A 60 kVA 1,4 KVA
Bolt st.,max. Ingen M8

Vask og Affedtning

På vores tunnelvaskesystem, kan vi vaske olie af emner, såvel som færdigpolerede emner helt uden kalkpletter, og andre former for aflejringer. Vores tunnelvasker kan håndtere selv store emner. Afvaskningen sker miljøvenligt og er utrolig effektiv og rationel.

Vask og affedtning Højde Bredde Længde
Emnemål, max 500 mm 600 mm 3000 mm